DE MISSIE

Via exclusieve besparingen en samenwerkingen in diverse sectoren vrijheidszoekers helpen om slim te besparen met de focus op meer vrijheid.

DE BEZIELERS

OMNIGO Promotions is het geesteskind van Kenth Vandenheede en Senne Trenson. Het is ontstaan uit een gezamenlijke visie om anderen te helpen in hun zoektocht naar vrijheid.

Kenth Vandenheede

Co-Oprichter & Verbinder

     

Senne Trenson

Co-Oprichter & Vrijheidscoach

     

Wat doen we?

WE CREËREN ECOSYSTEMEN

OMNIGO Promotions maakt deel uit van het OMNIGO 360 Ecosysteem. Kenth en Senne creëerden OMNIGO 360 in 2022 om andere vrijheidszoekers te begeleiden op het pad naar hun ultieme vrijheid en droomleven. Onafhankelijk van hun situatie of beroepsmatige bezigheden.

De komende 10 jaar zal OMNIGO 360 uitgroeien tot en gekend zijn als dé globale entiteit die mensen helpt om HUN ultieme vrijheid en droomleven te bereiken. Je leert er hier alles over.​

Zo krijg je toegang tot talloze voordelen en kansen, zowel binnen als buiten OMNIGO Promotions.

Verder op deze pagina lees je het (hopelijk inspirerende) verhaal achter het ontstaan van OMNIGO Promotions.

PS Een “ecosysteem” bestaat uit onderdelen die elk hun eigen functie hebben en samen werken om de goede werking van het geheel te garanderen. Om een goede balans te creëren. Ons lichaam is hiervan een zeer goed voorbeeld. OMNIGO 360 werkt op dezelfde manier.

WE GEVEN JOU KENNIS + ACTIE

OMNIGO Education vormt de kern van het OMNIGO 360 Ecosysteem. Er is niks wat zo krachtig is om jouw vrijheid terug te winnen op sneltempo als een combinatie van kennis + actie.

In de Module “Besparen mindset” van de WealthStarter Cursus leren we je een nieuwe manier van denken aan over geld besparen. We geven je bovendien hulpmiddelen mee om de controle over je inkomsten en uitgaven terug te winnen en je creëert stap voor stap jouw persoonlijk Besparingsplan.

Via onder meer de OMNIGO Promotions Shop zet je jouw nieuwe mindset om in actie.

WE ZIJN COMMUNITY GERICHT

Vind je dat er nog zaken ontbreken in onze Shop? Laat het ons dan zeker weten. Wie weet wordt dit dan wel binnenkort aan het platform toegevoegd!

Bovendien bieden we de ondernemers in onze Community ook extra zichtbaarheid door een plaats te krijgen op OMNIGO Promotions (als zij iets aanbieden wat overeenstemt met onze waarden en normen).

Of stuur ons een e-mail.

Het verhaal achter OMNIGO Promotions

Het verhaal achter OMNIGO Promotions begint bij Kenth Vandenheede. Hij zegt het volgende:

“Het geeft me veel voldoening om geld te besparen op dagdagelijkse zaken zoals uitstapjes met mijn gezin en aankopen in de supermarkt.

Ik heb er geen probleem mee om geld uit te geven voor dingen die belangrijk voor me zijn – die me vrijheid geven.

Maar ik vind het belangrijk om dit te doen om een manier waarbij ik het maximale uit mijn koopkracht kan halen.

Door op deze manier te denken, kan ik regelmatig mooie uitstappen maken en ga ik regelmatig met mijn gezin op reis. Soms bespaar ik op één trip zodanig veel, dat we met dat budget nog een volgende herinnering kunnen creëren!

Dat is voor mij de kracht van slim besparen, en het is deze kennis die ik graag met anderen wilde delen.”

Toen Kenth en Senne Trenson OMNIGO 360 creëerden in 2022, kreeg OMNIGO Promotions dus ook al vrij snel vorm.

We slaagden er in om onze Pro Studenten toegang te geven tot dit mooie platform als “nieuwjaarscadeau” van 2023.

Senne heeft een andere mindset op vlak van geld besparen. Hij zegt het volgende:

“Ik vind het fijn om geld te besparen op een slimme manier en ben Kenth dankbaar dat hij me geïntroduceerd heeft tot allerlei manieren om dit toe te passen in mijn dagdagelijkse leven.

Toch zie ik dit vooral als een tijdelijke fase waar ik als vrijheidszoeker door moet op mijn pad naar meer overvloed.

Ik ben zeer enthousiast over de Module “Besparen mindset” van onze WealthStarter Cursus. Deze Module leert onze Studenten hoe ze de controle over hun inkomsten en uitgaven kunnen terugwinnen – zonder in te boeten op levenskwaliteit en vrijheid op korte termijn.

Aan de basis hiervan ligt een verandering in mindset over je omgang met geld. Ik raad iedereen aan om een aantal Besparen Tips toe te passen in hun leven en ten volle gebruik te maken van OMNIGO Promotions. Zo kunnen ze de positieve impact ervaren in hun leven én in een latere fase ook genieten van ons aanbod in de hogere segmenten.”

Het is onze intentie om jou, vanuit het verschil in mindset tussen de bezielers van OMNIGO Promotions, te tonen dat de Shop een levenslange meerwaarde kan bieden voor elke vrijheidszoeker. Naast dagdagelijkse zaken en kleinere uitstappen en reizen, kunnen ook exclusieve producten, diensten en ervaringen deel uitmaken van ons platform. Zo willen we jou inspireren om te besparen én om de vruchten te plukken van de consistente ACTIE die je neemt met behulp van EducationPro.